当前位置:在线查询网 > 音乐专辑 > Confessions

Confessions_音乐专辑


请输入要查询的音乐专辑:

可以输入音乐专辑名称或者关键词

Confessions

表演者: XYP

专辑类型: Import

介质: Audio CD

发行时间: 2007-03-20

唱片数: 1

出版者: 8ball Music

条形码: 8717774660027

专辑简介


De doorbraak van XYP was succesvol. Eind 2006 kwam de eerste single Body to Body uit die rechtstreeks naar de top 3 van de Single Top 100 steeg. Over de landsgrenzen moet het vuurtje nog worden aangewakkerd, maar in Nederland zijn we al toe aan de tweede single: Confessions. Opnieuw een gelikte popsong van internationale allure. Het moet raar lopen, wil XYP met Confessions niet opnieuw de top 3 bereiken.
  Sterker nog: vermoedelijk staat de groep (half Brits half Nederlands) komende vrijdag al met twee singles in de top 10. Want voorganger Body to Body behoort nog altijd tot de best verkochte singles van dit land.
  In Confessions zijn de leading vocals opnieuw weggelegd voor de vrouwelijke leden, al mogen de heren ook een klein stukje rappen en wat koortjes verzorgen. In het vorige nummer waren ze ook al zo op de achtergrond aanwezig. Het nummer zelf is wat toegankelijker dan Body to Body, een laidback beat en veel meerstemmige gedeelten. Het klinkt soms zelfs bijna alsof er een heel koor meezingt. De melodie is in elk geval aanstekelijk, bij de tweede keer luisteren ben je al geneigd mee te neuri?n/zingen.

曲目


01 Body To Body
02 The Deep End
03 Confessions
04 Jump
05 All Of Me
06 Breathe In Time
07 Blue Day
08 The End Of Summer
09 Will You Dream Of Me
10 Hypnotized
11 Good Things
12 In A Village
关键词:Confessions